Det er sæson for danmarksmesterskaber, og lørdag gælder det DM i BMX.

Randers BMX er vært, når der lørdag den 1. juli afholdes DM for eliten. For at skabe en kæmpe BMX-fest har klubben inviteret resten af BMX-Danmark til Danish Open samme dag. Der kommer derfor til at være masser af mennesker på anlægget til at køre og ikke mindst heppe.

DM er sidste løb i kalenderen inden sommerferien, og for mange BMX-ryttere er det sidste test af formen inden EM i Frankrig, som køres ugen efter.

Har du lyst til selv at køre med? Så er Danish Open for alle, og der er speciallavede deltagermedaljer til alle deltagere. Derudover vil det være muligt at få autografer af landsholdet, der stiller op til autografskrivning.

Efter at der blev afholdt Skoda Børnetour i Randers først i juni, har Randers BMX mærket en stigende interesse for at gå til cykling i BMX klubben. Under overskriften ”det skal først og fremmest være sjovt at cykle” har Randers BMX lavet særlige introforløb til nye ryttere. Så alle inviteres til at kigge forbi til lørdagens DM, som er en god anledning til at nye ryttere kan se hvordan et stævne afvikles.