Glæd dig til en kæmpe cykelfest i Ballerup Super Arena til næste år

Midt i den store succes for dansk banecykling og cykling generelt, så glæder vi os hos DCU over og rigtig meget til VM i banecykling 2024, fordi det skal foregå på hjemmebane i Ballerup Super Arena d. 16.-20. oktober næste år.
Projektkoordinator Andreas Juul Ingvartsen, som i øjeblikket er i Glasgow for at blive inspireret og lære af årets skotske arrangører, fortæller, at det går planmæssigt med forberedelserne, og at det danske og internationale publikum snart kan få fingrene i billetter til arrangementet næste år:
”Her med godt 14 måneder til VM går det hele planmæssigt fremad. Vi har et godt og tæt samarbejde med dygtige folk fra både Ballerup Idrætsby, Sport Event Denmark og Wonderful Copenhagen, ligesom vi har indledt et stort samarbejde med den lokale cykelklub DBC, som har masser af brugbar erfaring med afholdelsen af baneløb af international klasse. Det er vi rigtig glade for, da vi også ønsker at forankre VM lokalt i Ballerup. Vi arbejder lige nu på højtryk med at kunne præsentere hjemmeside, det færdige program og ikke mindst få sat gang i billetsalget. Ift. billetsalget forventer vi, at billetterne er tilgængelige med præcis ét år til VM, så man kan godt skrive d. 16. oktober 2023 bag øret. Hvis man vil være helt sikker på at være forrest i køen, kan man skrive sig op på vores mailliste på vores midlertidige hjemmeside”, fortæller Andreas Juul Ingvartsen.

Hos den sportslige sektor er man også begejstret for muligheden for at køre foran hjemmepublikummet:
”Det bliver selvfølgelig en helt speciel oplevelse at kunne vise sig frem foran en forhåbentligt fyldt Ballerup Super Arena. Det er jo fantastisk at mærke entusiasmen hos det danske cykelpublikum i øjeblikket, så vi kan da forhåbentligt give lidt tilbage med godt cykelløb og medaljer næste år i Ballerup. Vi kan i hvert fald love, at vi i 2024 kommer i absolut topform, da vi både skal toppræstere til OL i Paris og efterfølgende VM på hjemmebane. 2024 bliver derfor et vanvittigt spændende år for dansk banecykling” fortæller assistenttræner for banelandsholdet Martin Lollesgaard.

Hvis man vil være blandt de første til at høre mere om VM i banecykling 2024 i Ballerup Super Arena d. 16.-20. oktober næste år, kan man skrive sig op på hjemmesiden: https://trackcyclingworlds2024.com/

Det er også her man senere hen kan finde alle informationer om program, discipliner, side-events m.m.