I weekenden 2- og 3. september køres U23 og Master DM i Holstebro

Så er det igen blevet tid til årets U23 og Master DM. Også i år er det Holstebro Cycle Club af 1960, der byder rytterne velkommen til en weekend fyldt med cykling i topklasse.
Det er andet år i træk, at klubben kan byde velkommen til U23 & Master DM i Holstebro, i samarbejde med Holstebro Kommune og Danmarks Cykle Union. Klubben glæder sig til at kunne byde alle ryttere, hjælpere og ikke mindst en masse tilskuere, velkommen til en weekend – hvor vi skal have kåret årets danske U23 Mester i TT og Linjeløb, ligesom de mange Master ryttere skal kæmpe om DM titler i deres respektive aldersklasse. I år har arrangørerne tilmed udvidet Master klasserne med H30-39 og ser således frem til at kunne byde en masse nye ryttere velkommen på vejene omkring Holstebro.

Michael Jørgensen, formand for Holstebro Cykle Club siger: ”vi og klubbens stigende antal børne- og ungdomsryttere ser især frem til U23 løbene. En særlig spænding omgiver den lokale cykelrytter Simon Dalby, der netop har deltaget i ungdommens Tour de France: Tour l’Avenir. Dalby, der træner på de samme veje, hvor mesterskabet vil finde sted, har været en kilde til inspiration for mange unge cykeltalenter i Holstebro. Hans tilstedeværelse tilføjer en ekstra dimension til begivenheden, og hans dedikation og dygtighed skaber positiv respons blandt byens befolkning”, så det er med rette en forventningsfuld formand der ser frem til weekendens DM.

Lørdag den 2. september 2023 - U23 DM og Master DM i enkeltstart.
Det bliver en spændende dag på vejene omkring med de forskellige klasser til start.
Området er som sidste år i Sir, 7500 Holstebro. Starten er på Sirvej - udfor indkørslen til Naur-Sir skole og rytterne går i mål udfor hallen på Sirvej 4B. Ruten er ensrettet og der vil være en racemarshall foran hver rytter.

H klasser og Master klasser kører to omgang a 12.5 km. SE RUTEN HER
U23, kører to omgange a 16 km. SE RUTEN HER

Både lørdag og søndag vil der være boder på pladsen ved Krunderup centret – ved start/mål., hvor man vil kunne købe mad og drikke. Parkering i Krunderupparken langs kantsten. Indkørsel fra Vilhemsborgvej – følg hjælpernes anvisninger.
Se yderligere informationer omkring U23 og Masters DM enkeltstart HER

Søndag den 3. september 2023 - U23 DM og Master DM i linjeløb
Søndag kulminerer weekenden så med danmarksmesterskabet for U23 og Master ryttere. Løbene finder sted i samme område som lørdagens enkeltstart. Der er således start og mål på Sirvej, ved Hallen.
Parkering kan finde sted i Krunderupparken langs kantsten. Indkørsel fra Vilhemsborgvej – følg her hjælpernes anvisninger. Der er også mulig parkering på græsmarken bagved mål. Følg ruten til mål.

Ruten er ca. 95% genbrug fra 2022.
HER er rutekort over den store omgang på 17,9 km.
HER er rutekort over den lille omgang på 5,4 km
Første start går klokken 09:00 og U23 klassen, der skal køre 180,7 km. starter klokken 11:50
Se alle starttider og øvrige informationer PÅ DETTE LINK