Kvindernes landevejslandshold for U19 og U23 drager til Holland for at deltage i Watersley Ladies Challenge U19 Nations Cup og Watersley Women's Challenge U23.

Landstræner Tayeb Braikia har udtaget følgende U19-ryttere:

Watersley Ladies Challenge U19 Nations Cup
Alberte Greve (Team Rytger Powered by Carl Ras junior)
Anna Hansen (Team Rytger Powered by Carl Ras junior)
Ida Krickau (Team Rytger Powered by Carl Ras junior)
Line Balle (Aalborg Cykle-Ring)
Olympia Norrid-Mortensen (Holte MTB Klub)

Watersley Ladies Challenge køres i og omkring Sittard, Holland, fra 15. til 17. september med en prolog og to linjeløb.

"Jeg synes, vi kommer til løbet med rigtige gode chancer for at lave fine resultater," fortæller landstræneren. "Løbet køres som optakt til EM i Drenthe, så jeg forventer, at alle nationer kommer og kører rigtig stærkt. For os er det vigtigt at holde fokus på udvikling, men jeg synes også, at det er vigtigt, at rytterne kører efter resultater. Specielt vores 2. års ryttere skal udnytte den chance, som en Nations Cup er for at køre sig til en kontrakt på et elitehold. Løbet køres som sidste udtagelsesløb inden EM, og jeg håber, at alle rytterne viser EM-form, så vi kan tage videre til EM i Drenthe med stor motivation."

Ved EM køres enkeltstarten den 20. september og linjeløbet køres søndag den 24. september.

Til Watersley Women's Challenge er følgende ryttere udtaget: 

Watersley Womens Challenge U23 UCI 2.2
Ida Krum (Cykling Odense)
Laura Auerbach-Lind (Team Rytger Powered by Carl Ras Elite)
Mille Troelsen (KDM-Pack Cycling-team)
Mikka Holm (Sydkystens Cykling)
Solbjørk Anderson (Team Grand-Est Komugi La Fabrique)

Ligesom hos U19-rytterne køres Watersley Women's Challenge i og omkring Sittard fra 15. til 17. september med en prolog og to linjeløb.

"Efter et hårdt Tour de l’Avenir med store bjerge bliver det godt for de danske ryttere at komme til Holland, hvor stigningerne minder lidt mere om det danske terræn med korte stigninger," udtaler Tayeb Braikia. "For U23 køres løbet også som sidste udtagelsesløb og optakt til EM i Drenthe, hvor U23 kører enkeltstart den 20. september og linjeløb den 22. september. Solbjørk viste i Tour de l’Avenir, hvor langt hun er kommet i denne sæson, og Ida, Laura og Mikka viste alle i Uno-X Ladies Cup-afdelingen i Virring, at formen er god. Vi har fokus på, at rytterne skal blive bedre til at slås om placeringen i feltet, hvilket også bliver nøglen til succes i Watersley på de smalle veje og mange stigninger. Vores mål er top-10 etapeplaceringer, for det vil betyde, at vi er fremme og kan være med til at præge løbet. Vi ved, at det bliver svært, men jeg ved også, at rytterne glæder sig til udfordringen."