Søndag den 3/9 afvikles Danmarksmesterskaberne for MTB maratondistancen.

I den kommende weekend byder Holte MTB Klub velkommen til DM. Ruten bliver en god blanding af det kendte singletrack spor i St. Dyrehave, med teknisk passager, skarpe sving, rødder og dejligt poleret flow, men ruten byder også på et par besøg omkring ”stjernen” som bliver besøgt 3 gange pr. omgang via grusstierne. En rute der er tilpasset til alle. Distancemæssigt er ruten ca. 19km. pr. omgang.

Fra Holte MTB Klub fortæller Poul Kristensen: ”der vil være flere steder hvor man kan se rytterne drøne forbi, og her få et glimt af de bedste ryttere i Danmark. Omkring stævnepladsen ved stjernen forventer vi at landets Herre Elite passerer 15 gange i alt, så hvis der skal lures lidt teknikker af, eller man blot vil fascineres af hvor dygtige ryttere vi har i Danmark, vil det være et oplagt sted at indfinde sig. Her vil vi også servere lidt til ganen, så de ca. 5 timer løbet varer ikke er helt forgæves.
I år har vi også en motionsklasse, både for voksne og for U15 ryttere. Det vil ikke være en del af Danmarksmesterskaberne, men vil være en oplagt ulighed for at prøve kræfter med en lækker rute, og opleve suset fra et DM” slutter Poul Kristensen fra arrangørgruppen.

Det er første gang Holte MTB Klub afholder et XCM-mesterskab i nyere tid, men det er ikke første gang man i klubben afholder DM samt Liga løb. Arrangørernes forventninger er, at det bliver en festdag i vanlig HMTBK stil, midt i skoven i en fantastisk natur, og med hjælp fra alle klubbens frivillige hjælpere. Ruten er baseret på et godt kendskab til skoven, og gennem en god og åben dialog med Naturstyrelsen, så præmissen for et godt DM er bedst mulig.
Holte MTB Klub glæder sig til at byde gæstende ryttere velkommen til St. Dyrehave, til en dag med race, konkurrence, men naturligvis også til en dag hvor det gælder om at have det sjovt.

Tilmeldingsfrist for licensryttere er tirsdag 29/8 kl. 23:59, og for motionsklasserne er tilmeldingsfristen lørdag d. 2/9. Eftertilmelding er ikke mulig.

Mere information findes på DETTE LINK
eller kontakt Poul Kristensen, race.hmtbk@gmail.com.