Fjerde afdeling af de tre landevejscups køres søndag den 10. september i Virring ved Skanderborg. Her får den hjemlige elite mulighed for at dyste mod hinanden for sejr og ære.

CK Aarhus og Team JS.dk har arrangeret cykelløb på en knaldhård rute ved bakkerne omkring Virring ved Skanderborg på søndag. Herre eliterytterne skal køre 176,4 km fordelt på ni omgange. De 2000 højdemeter er langt fra hverdagskost i en Demin Cup. Den førende rytter i klassementet er fortsat Magnus Bak Klaris (Restaurant Suri-Carl Ras), der fører med 20 point ned til Mads Østergaard Kristensen (Leopard TOGT Pro Cycling) på andenpladsen. Det er et stærkt felt, der stiller til start, og blandt andre Anders Foldager, der næste år skal køre for World Tour-holdet Jayco, er at finde blandt de over 100 tilmeldte ryttere, der er klar til at køre cykelløb søndag kl. 12:15.

Der er en del mere spænding i det samlede klassement i Uno-X Ladies Cup, hvor Mia Rützou (Team Nyt Syn by Fialla powered by Extreme) overtog førertrøjen efter tredje afdeling. Der er dog blot to point ned til Rebecca Koerner (Uno-X Pro Cycling) og fem point ned til Marita Jensen (Team Interklima ABC Copenhagen) på tredjepladsen. De over 40 deltagende ryttere skal køre 78 km på den hårde rute - fire omgange i alt. Starten går kl. 9:12. På startlisten finder man blandt andet flere ryttere, der kørte det nyligt afholdte Tour of Scandinavia.

U19-herrerne skal i denne afdeling af Uno-X Cuppen køre seks omgange, svarende til 117,6 km på den spektakulære rute. Her er det Andreas Krogh Jensen (Team Mascot WorkWear), der fører klassementet. For flere af de deltagende hjemlige ryttere er det sidste chance for at pudse formen af inden EM i Holland.

Læs mere og tilmeld dig her.